среда, 20 мая 2015 г.

Франшиза KFC

Ресторани швидкого харчування KFC

KFC — всесвітньо відома мережа ресторанів швидкого обслуговування, яка працює згідно з міжнародними стандартами якості.
Насамперед, KFC – це гарний настрій, корисна і смачна їжа, ну і зрозуміло швидке обслуговування. Тут можна поласувати знаменитими стравами KFC, рецепти яких містяться в найсуворішому секреті.
Свою діяльність  KFC веде з 90-х, з часів відкриття першого ресторану «РОСТІКС». Починаючи з 2005-го року мережа розвивалася на території України і СНД під спільною маркою«РОСТІКС KFC». З 2010-го року мережа маєназву «KFC» і знаходиться під керівництвом Yum!Brands.


По франшизі партнер KFC отримує:
кфс
  • можливість використання світового досвіду в рекламі і маркетингу;
  • ефективну систему оперативного управління бізнесом;
  • доступ до корпоративних контактів «Yum!»;
  • величезний банк даних по продуктам;
  • навчання співробітників та менеджерів підприємств за світовими стандартами;
  • оптимізацію робіт по дизайну та будівництва за рахунок залучення і стандартизації фахівців «Yum!».

Вимоги до франчайзі:

  • наявність необхідних коштів для розвитку проекту;
  • досвід корпоративного та операційного управління, маркетингу і продажів – бажано в готельному секторі, громадському харчуванні, ресторанах швидкого обслуговування;підприємницький дух
  • почуття незалежності і завзятість в досягненні поставлених цілей;
  • управлінський стиль, лідерські якості;
  • переговорні навички – вміння йти на компроміс, гнучкість;
  • проникливість і вміння працювати з людьми;
  • сумлінність і чесність;
Критерії для підбору приміщення:
  • зручні під’їзні шляхи;
  • близькість до жвавих транспортних магістралей, станцій метро, великих торговельних і ділових центрів, зупинок транспорту;
  • хороша видимість;
  • можливість паркування.
Умови ліцензування
паушальний (вступний) внесок — від 50 000 доларів США.
Роялті — 6% обороту.
термін дії договору – 10 років;
маркетинговий фонд — 5% обороту.
Взято з сайту : http://delo.org.ua/kfc/

Комментариев нет:

Отправить комментарий